Novinky

Přijde iPhone 12 na řadu jako poslední? Nedávný únik napovídá, že ostatní zařízení pravděpodobně dostanou přednost

Známy leaker tipuje, že se představení nových modelů iPhonu 12 zpozdí o ještě déle, než jsme původně očekávali

Minulý měsíc společnost Apple informovala, že příchod nových iPhonů 12 bude skutečně opožděn. Společnost sdělila, že by zpoždění nemělo přesáhnout dobu „několika týdnů“. Vzniklo několik spekulací o tom, kdy by se tedy mohlo představení nových produktů konat. 

Zdroj: macrumors.com

Známý leaker Jon Prosser sdělil, že představení nových modelů iPhonu 12 by se mělo uskutečnit 12. října. Možnost si objednat novinku by následovala pár dní poté. 

Pokud jsou tyto termíny správné, hlavní keynote Applu by mohla být v úterý 13. října, přijímání objednávek pro cenové dostupnější modely by mohlo začít 16. října a doručení k prvním zákazníkům již 23. října. Domněnka těchto termínu bohužel platí jen pro Spojené státy. My si na nový iPhone 12 můžeme počkat několik dalších dnů či dokonce týdnů. 

V tomto článku jsme vám sdělili, že by se vydání nových modelů iPhonu 12 mohlo rozdělit do několika vln. „Přednost by dostaly cenově dostupnější modely, na iPhone 12 Pro bychom si mohli počkat až do listopadu,“ sdělil leaker Jon Prosser. 

Prosser také sdělil, že by Apple mohl představit nové Apple Watch Series 6 a nový iPad, o kterém toho ještě moc nevíme, dříve, než nový iPhone a to pomocí metody „press release“. Stejně byl představený i nový iMac 2020. V historii Applu se nikdy nestalo, že by zařízení iPhone bylo představeno jako jedno z posledních. 

Matyáš Himmer

Fanoušek Applu od roku 2011, rád fotím a programuji. Články píši ve svém volném čase, studuji informační technologie na SSPŠ.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button