AktualityNovinky

Aplikace Apple Music je nově dostupná pro zařízení s operačním systémem Android

Apple své služby většinou zpřístupňuje pouze uživatelům jablečných produktů, nicméně čas od času udělá výjimku. V minulosti se uživatelé operačního systému Android dočkali migrační aplikace Move to iOS, která usnadňuje přechod a transport dat z Androidu do iPhonu. Nově se v obchodě Google Play objevila aplikace Apple Music. V současné chvíli se stále jedná pouze o beta verzi s omezenou funkčností.

Apple_music_androidApple Music pro Android zatím nepodporuje registraci nového uživatele skrze aplikaci, vytvoření účtu lze provést pouze na jiném zařízení s iOS či OS X. Další omezení se týká absence možnosti přehrávání videoklipů. Zbytek funkcí funguje korektně a to včetně poslechu rádia Beats 1. Uživatelé Androidu mohou využít bezplatného poslechu v délce třech měsíců. Po uplynutí této doby služba přechází do placeného režimu. Apple Music pro Android podporuje zařízení s verzí operačního systému 4.3 a vyšší. Aplikaci naleznete na tomto odkazu.

Ondřej Hájek

Milovník tvrdé hudby a Sci-Fi žánru ve všech jeho podobách. Volný čas věnuje florbalu, geocachingu a rodině. Jako každý správný fanoušek Applu vlastní početnou rodinu jablíček, kterou neustále rozšiřuje o nové kousky.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button