AktualityNovinky

Projekt Titan se rozrostl o inženýra, který vyvíjí digitální poznávací značky

Po čase zde máme další zprávu o zajímavém úlovku Applu, který se pravděpodobně stane novou posilou projektu Titan. Tým vyvíjející automobil s nakousnutým jablkem ve znaku se v minulých dnech rozrostl o inženýra, který se zabývá vývojem elektronických poznávacích značek. Rónán Ó Braonáin byl dosud zaměstnán jako technický ředitel ve společnosti Reviver. Ta se právě vývojem a výrobou digitálních registračních značek zabývá. Podle Rónánova profilu na profesní síti LinkedIn, se k Applu připojil už letos v srpnu. Jako svou pozici potom tento inženýr uvádí “tajný agent” ve speciálním projektu Applu. Toto označení používá několik členů týmu Titan.

applesecretprojectsronan

Z profilu můžeme dále vyčíst, že tento inženýr šéfoval technickému oddělení Reviveru pouze pět měsíců, předtím působil ve firmě Vision Fleet, kde pracoval na vývoji softwaru pro čtení dat z elektrických aut. Asi nejzajímavější že však jeho první zaznamenané působiště. V automobilce BMW měl totiž na starosti aplikace propojující automobil se smartphonem. Samozřejmě není zcela jasné, za jakým účelem Apple Rónána Ó Braonáina najal, vzhledem k jeho krátkému působení ve společnosti vyrábějící digitální poznávací značky je však možné, že má Apple v plánu vydat se i tímto směrem.

Kdo ví, třeba se skutečně za několik let u Apple Car opravdu dočkáme elektronické poznávací značky.

Zdroj

Michal Benatzky

Vystudovaný novinář, který uvízl ve sféře marketingu. Kromě toho i hrdý redaktor ceskymac.cz. Nejraději píše o technologiích, chytrých vychytávkách a občas i o ekonomice a kryptoměnách. V létě kolo, v zimě lyže.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button