AktualityNovinky

Zasvěcený analytik odhaluje detaily o iPhonu 6s

Jeden z nejrespektovanějších analytiků v oblasti mobilních technologií Ming-Chi Kuo odhalil ve své nové zprávě určené investorům další detaily o iPhonu 6s. Zpráva se věnuje zejména přední kamerce za nedlouho představeného přístroje. Pan Kuo ve svém reportu dokonce doslova uvádí, že příští generace iPhonu bude nejlepší selfie přístroj všech dob.

image

Toto tvrzení dokládá inovacemi, kterými bude podle něj nový telefon společnosti Apple disponovat. Výrazného vylepšení se dočká samotná 5 megapixelová přední kamera. Té bude nově sekundovat také blesk. Kamera by také měla být větší, což by mělo zajistit kvalitnější snímky ve zhoršeném světle.

iPhone-6s-all-edition

Kuo také investorům potvrdil předchozí spekulace okolo interní paměti nastupující generace iPhonů. Velikosti interního úložiště tedy bohužel zůstanou beze změn. Za jednu z nejpodstatnějších inovací považuje analytik přítomnost Force touch displeje. Dále se podle zprávy chystá nové, růžové provedení iPhonu. IPhone 6s bude představen již za několik dní, přesněji ve středu 9. září, v San Franciscu spolu s Apple TV a dlouho očekávaným iPadem Pro.

 

Michal Benatzky

Vystudovaný novinář, který uvízl ve sféře marketingu. Kromě toho i hrdý redaktor ceskymac.cz. Nejraději píše o technologiích, chytrých vychytávkách a občas i o ekonomice a kryptoměnách. V létě kolo, v zimě lyže.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button