Novinky

Netradiční rozborka HomePodu: Youtubeři na to šli sekyrou a nožem

Chytrý reproduktor HomePod, který Apple začal v nedávné době prodávat, není s cenou 349 dolarů zrovna levným zařízením. Ani cenovka, která se v českých obchodech nejspíše přiblíží desetitisícové hranici ovšem není pro některé youtubery překážkou k tomu, aby v honbě za sledovaností nový klenot z dílny Applu zničili.

Poměrně kreativní účel si v ničení nejrůznějších výrobků našel otec se synem z americké Arizony. Jejich kanál je totiž založen na zkoumání toho, z čeho se nejrůznější produkty skládají a jak fungují. Tentokrát přišel na řadu právě nejnovější výrobek Applu. Očekávaný reproduktor HomePod tak podrobili nelítostné rozborce.

Apple si v posledních letech holduje v produkci zařízení, která v podstatě není možné opravit a tím pádem ani rozebrat. Aby se tak dvojice z kanálu What’s Inside podívala, z čeho se HomePod skládá, bylo do představy Applu o chytré domácnosti nutné vniknout násilím. Nakonec vnitřnosti HomePod odhalil až nůž, sekyra a pila. Překvapit může poměrně silný plastový obal, za kterým se zvuková aparatura skrývá. Za netradiční rozborku se můžete podívat v přiloženém videu.

Michal Benatzky

Vystudovaný novinář, který uvízl ve sféře marketingu. Kromě toho i hrdý redaktor ceskymac.cz. Nejraději píše o technologiích, chytrých vychytávkách a občas i o ekonomice a kryptoměnách. V létě kolo, v zimě lyže.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button