AktualityNovinky

Apple údajně rozjel výrobu Apple Watch 2: Na jaké novinky se můžeme těšit?

Hodinky Apple Watch jsou bezesporu zajímavý produkt, který za poměrně krátkou dobu získal převážnou část trhu s nositelnou elektronikou. Ačkoliv se Apple snaží sebevíc o vytvoření obrazu módního doplňku, stále se jedná o rychle stárnoucí artikl. Je tedy více než zřejmé, že v dohledné době musí dojít k představení nástupce, jenž se opět postaví do boje s nelítostnou konkurencí. Tuto domněnku potvrzuje čerstvá zpráva opírající se o prohlášení ředitele společnosti Quanta Computer, která údajně pracuje na vývoji příští generace Apple Watch.

Snímek obrazovky 2015-11-14 v 0.17.55

Barry Lam se klíčovým investorům pochlubil informací, že práce na nových hodinkách jsou v plném proudu. Oficiální debut je údajně naplánován na druhé čtvrtletí roku 2016. Pokud budeme vycházet z toho, že nejde o pouhé chlácholení obchodních partnerů, za osm měsíců Tim Cook odhalí další přírůstek do segmentu s nositelnou elektronikou. Co by to však bylo za spekulaci, kdyby se neobjevily první náznaky výbavy. Podle zdroje máme očekávat rozšířené funkce WiFi pro rozšíření nezávislosti na připojeném smartphonu a FaceTime kamerku pro videokomunikaci.

Apple Watch face angle-970-80

Nejvýraznější posun se má odehrát v oblasti displeje. Přestože se jeho úhlopříčka a rozlišení nezmění, díky dimenzionálním úsporám uvolní místo pro osazení větším akumulátorem. Ostatně slabá výdrž je stále nevyléčitelnou nemocí nositelné elektroniky a pokud se Applu podaří najít adekvátní lék, může s Apple Watch 2 sklidit podobný úspěch, jako se mu to povedlo s prvním iPhonem.

Zdroj

Richard Streit

Pisálek, fanoušek mobilní a výpočetní techniky. Vyznává a aktivně provozuje adrenalinové sporty. Mezi další zájmy patří cestování, rodina, elektronická hudba, příroda a moderní technologie.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button